"Olen 69-vuotias eläkkeellä oleva nainen, ammatiltani muotisuunnittelija. Vuonna 2008 sairastuin rintasyöpään ja leikkaukseen, hoitoihin vierähti vuosi. Puolen vuoden ajan minulla oli erittäin paha olla. Silloin aika oli kypsä muutoksille ja minun oli itse otettava vastuu omasta elämästäni. Tyttäreni avulla sain yhteyden Christeliin. Christel oli se joka sai minut uskomaan elämään ja uskomaan siihen että tulisin tervehtymään. Kamppailin ja Christel kamppaili kanssani kunnes eräänä päivän pystyin toteamaan että olin voittanut sairauteni ja saanut uskoni elämään. Tietenkin myös tyttäreni ovat olleet suureksi avuksi. Tänään voin hyvin ja elämä hymyilee. Kiitos Christel että sain tutustua sinuun.” Ia Kurikka
 
”Olen 23-vuotias nuori nainen ja olin kärsinyt bulimiasta ja masennuksesta yläasteelta lähtien. Hakeuduin kyseisten sairauksien vuoksi hoitoon terveyskeskuksen sekä koulun kautta ja pääsin tapaamaan eri lääkäreitä sekä käymään terapiassa. Kävin mm. Lapinlahden sairaalassa syömishäiriöklinikalla, Peijaksen sairaalassa sekä Myyrmäessä erään sosiaalityöntekijän luona mihin minut terveyskeskuksesta ohjattiin. Sain masennuslääkkeet ja säännöllisen epäsäännöllistä terapiaa”.
”Ihmiset joiden kanssa yritin purkaa omia solmujani vaihtuivat vähän väliä ja he kaikki etsivät jotain selvää syytä minun sairastumiselleni; esimerkiksi huonoa perhetaustaa tai dramaattisia kokemuksia. Mitään sellaista ei kuitenkaan löytynyt, mutta minulla oli silti todella huono olla - aloin jo epäilemään, että onko minussa itsessäni jokin todella pahasti vikana. Vuosien jälkeen ymmärsin, että on helpointa lopettaa ramppaaminen tuollaisissa keskustelusessiossa, koska siitä ei kerta kaikkiaan ollut minulle mitään hyötyä. Kävin siis terveyskeskuksessa aina vain uusimassa mielialalääke-reseptin, sillä tablettien avulla pysyin jotenkuten arjessa mukana”. ”Tilanne ei kuitenkaan pelkällä lääkkeiden popsimisella parantunut ja Christelin mainoksen nähdessäni ajattelin, että voisihan tuota kokeilla. Kokeilu oli parempi päätös kuin mitä ikinä osasin kuvitellakaan. Löysin ihmisen, joka todella välittää muista ja kenellä on ollut kärsivällisyyttä ja halua auttaa minua ratkomaan ongelmiani. Hän ei ole yrittänyt johdatella terapiaa johonkin tiettyyn suuntaan, tai olettanut että minulla täytyy olla jokin selkeä syy mistä kaikki kumpuaa. Christel on todella kuunnellut MINUA ja MINUN yksilöllisyyttäni ja sitä kautta opettanut minua hyväksymään itseni sellaisena kuin olen. On hyvin vaikea pukea sanoiksi tätä kaikkea, mutta toivoisin, että jokainen saisi samanlaista apua ongelmiinsa, kuin minä olen saanut häneltä.” Sirkku
 
”Terapia on syventänyt yhteyttä tunteisiini ja omaan voimaani. On tuntunut helpottavalta purkaa elämän kipukohtia turvallisessa ympäristössä, jossa tunteet ovat sallittuja, itkeä, ilmaista suuttumusta, tulla nähdyksi, kuulluksi ja kohdatuksi empatialla. Solmukohdat ovat lähteneet avautumaan ja ahdistus vähenemään. Olen myös oppinut suhtautumaan itseeni ja muihin hyväksyvämmin ja ilmaisemaan tarpeitani paremmin, mikä on parantanut ihmissuhteitani. Terapia on ollut minulle tarpeellinen ja hyvä sijoitus terveyteen ja hyvinvointiin.”
Anni, opiskelija ja yrittäjä, 30v

 ”Terapia on matka sisimpään. Joskus matka tuntuu viidakossa rämpimiseltä ja toisinaan kaikki on selkeää ja vaivatonta. Ja kun hiljalleen alkaa kuulla oman sydämensä ääntä, ymmärtää sen voiman ja merkityksen, elämä tuntuu rikkaammalta ja saa uuden, syvemmän tarkoituksen!”
Martta, 22v.

”Puoli vuotta sitten, vakavan parisuhdekriisin lamauttamana ja masentamana mietin miksi taas kävi näin. Elämäni oli ollut jo kauan suorastaan kaaosta, epävarmuutta – pahaa oloa. Olin niin väsynyt jatkuvaan henkiseen pahoinvointiin, että pelkäsin itseni puolesta. Tuolloin ystäväni joka tunsi tilanteeni, kehotti ottamaan yhteyttä Christeliin. Olin jo aiemmin käynyt psykiatrilla, jonka ainoa apu minulle oli lääkkeet – tunsin ja tiesin, että tarvitaan nyt muutakin kuin lääkkeitä. Christelin kyky keskustella kanssani ja taito herättää kysymyksiä siitä miksi haluan voida pahoin, auttoi minua ymmärtämään itseäni. Olen nyt selkeästi, vahvasti matkalla parempaan. Tapaamisemme Christelin kanssa ovat nykyään jo hauskojakin – on ihana nauraa ja tuntea iloa. Iloa joka oli hyvin kauan kätkettynä.”
Mies 40. Taiteilija, yrittäjä