Stacks Image 35
Meillä kaikilla on oma historiamme, joka on muovannut meidät siksi mitä olemme. Meissä on myös luovaa potentiaalia ja toive jättää taaksemme käyttäytymismuotoja, jotka koemme haitallisiksi sekä tarve kasvaa ihmisinä. Terapian avulla voimme käsitellä ja parantaa psykologiset haavamme, vapauttaa luovuutemme ja löytää syvempi tarkoitus elämässämme. Kun tiedämme keitä olemme ja mitä haluamme, kehitymme yksilöinä ja pääsemme lähemmäs tavoitteitamme.
Keskustelun lisäksi psykosyynteesi tarjoaa monia eri työkaluja, joista voidaan valita sinulle sopivia harjoituksia. Nämä harjoitukset voivat olla ohjattua visualisointia, vapaata piirtämistä, hahmoterapiaharjoituksia tai muuta luovaa ilmaisua.

Terapian tavoitteena on, että sinusta itsestäsi tulisi "sinun paras oma terapeuttisi" ja että oppisit käsittelemään kaikki ne haasteet, jotka elämä tuo tullessaan, ilman että putoaisit rajoittaviin sudenkuoppiin.
Stacks Image 60

Jos olet väsynyt voimaan huonosti, eikö nyt olisi korkea aika tehdä asialle jotain? Jos esimerkiksi voit huonosti töissä tai olet työtön, olet fyysisesti sairas, kärsit stressistä, koet elämänhallinnallisia haasteita, kärsit masennuksesta, tarvitset tukea vanhempana, olet nuori ja koet, että kukaan ei kuuntele sinua tai tarvitset tukea avioeroprosessissa, voit luottamuksellisesti kääntyä puoleeni.