"Vaikka olisit jo kulkenut pitkälle väärällä tiellä - käänny ympäri".
- Turkkilainen sananlasku
Stacks Image 4
Tuntuuko sinusta siltä, että olet ajautunut umpikujaan tai että seisot tienhaarassa, etkä tiedä minkä reitin valitsisit? Ehkä joskus tuntuu siltä kuin elämä iskisi sinua kovaa nyrkillä vatsaan ja tuntuu siltä ettet ikinä nouse uudelleen pystyyn.
Onko sinulla ajanhallintahaasteita, päivät eivät millään riitä ja koko ajan pitäisi tehdä enemmän ja enemmän, selviydyt ehkä liian vähällä unella, nukahdat mahdollisesti unilääkkeiden avulla, vapaa-aikaa on liian vähän tai olet liian väsynyt nauttimaan siitä… kuulostaako tutulta?
Heräätkö aamuisin levänneenä ja täynnä intoa alkavaa päivää kohtaan?
Oletko pysähtynyt miettimään kuka oikeasti olet ja mitä sisimmässäsi elämältä haluat?
Elämäntaitovalmennuksessa tunnistetaan missä valmennettava on juuri nyt, mitä hän haluaa ja mitä hän on valmis tekemään päästääkseen sinne minne haluaa.
Minkä tyyppisten haasteiden kanssa asiakkaat hakeutuvat valmentajan vastaanotolle?
  • Ajanhallinta
  • Työ ja ura
  • Ihmissuhteet
  • Terveys
  • Suuret tai pienemmät elämänmuutokset
Ehkä sinulla ei ole suurempia haasteita, mutta haluaisit paremman itseluottamuksen ja kerta kaikkiaan enemmän irti elämästä!
Rutiinit, tavat ja arvot ovat meille tärkeitä, pienetkin muutokset voivat aikaansaada ihmeitä. Muutokset ovat kuitenkin useimmiten vaikeita toteuttaa, koska olemme tapaorjia. Valmentajan tuki on juuri siitä syystä tärkeä.

"Olemme sitä mitä teemme jatkuvasti".
- Aristoteles

Hinnat: viiden (a´ 75 min) kerran valmennuspaketti 545 €,
tapaamiset n. viikon välein, tapaamisten välillä kotitehtäviä.
Lisätapaamiset tarpeen mukaan.