Psyykkistä ja fyysistä hyvinvointia ei voi erottaa toisistaan. Ne vaikuttavat toinen toisiinsa.

Kehosi prosessoi kiltisti kaiken sen minkä suuhusi laitat ja yrittää hyödyntää saamansa ravinnon parhaalla mahdollisella tavalla. Viisas kehosi viestittää, oireilemalla eri tavoin sinulle, kun jokin on pielessä. Puutteellisen ja vääränlaisen ravinnon takia ihmiset kärsivät ylipainosta, närästyksestä, ilmavaivoista, väsymyksestä, huonosta vastustuskyvystä, hormoniepätasapainoista, mielialavaihteluista, energian puutteesta ym. Tästä johtuen monet elintapasairaudet kuten Diabetes II yleistyvät huimaa vauhtia. Monille erilaiset oireilut tuntuvat lähes normaalilta. Näin ei useimmiten tarvitsisi olla.

Me olemme sitä mitä syömme, voimme siis sanoa että olemme ravintomme tuote. Tänään tekemäsi päätökset vaikuttavat loppuelämääsi.
Haluaisitko oppia kuuntelemaan kehosi viestejä paremmin?
Mitä meidän tulisi tehdä jotta pysyisimme mahdollisimman terveinä?
Miten voit omilla valinnoillasi vaikuttaa terveyteesi?
Mitä optimaalinen terveys tarkoittaa?
Millainen elämäsi olisi jos saavuttaisit oman optimaalisen terveystilasi?

Harva saa jokapäiväisestä ravinnostaan tarpeeksi kaikkia tarvitsemiansa mikroravinteita, jotka ovat terveyden ja optimaalisen hyvinvoinnin kulmakiviä. Ruokavaliota voi tukea nauttimalla ravintolisiä. Mikäli välität omasta terveydestäsi niin paljon että hankit itsellesi ravintolisiä, miksi tyytyisit huonoon laatuun? Onko sinulle samantekevää miten ja missä raaka-aineet viljellään, miten niitä jalostetaan ja mitä ravintolisiin mahdollisesti lisätään?

Nutriway, joka perustettiin jo 1939, on maailman johtava vitamiinien, kivennäisaineiden ja ravintolisien tuotemerkki. Nutriway on ainoa maailmanlaajuinen vitamiinien ja kivennäisaineiden tuotemerkki, jonka tuotteiden viljely, sadonkorjuu ja valmistus tehdään omilla tiloilla, luontoa kunnioittaen.
Vesi on elinehto ja veden laatu vaikuttaa oleellisesti terveyteemme.
eSpring -Water Treatment System -vedenkäsittelyjärjestelmän avulla voit luottaa veden laatuun. Pyydä lisätietoja!

Olet ensisijaisesti itse vastuussa omasta terveydestäsi.
Jos olet valmis muutoksiin ravintotottumuksissasi edistääksesi omaa terveyttäsi ja hyvinvointiasi autan sinua mielelläni siinä. Voimme yhdessä löytää juuri sinun tarpeita vastaavia Nutriway ravintolisiä ja miettiä mitä muutoksia ruokavalioosi sinun kannattaisi harkita.
Lue lisää (englanniksi):
www.nutrilite.com
www.espring.com
Stacks Image 10